VCRC

Nagyon röviden ;) :

  1. Honlap regisztráció.
  2. Profiloldalon "VLS tulajdonságok" fül kitöltés.
  3. VLSui letöltés.
  4. Mod / pálya letöltése VLSui-val.
  5. Csatlakozás a szerverre.

Kicsit hosszabban:

A VCRC kis baráti társaságként jött létre 2010-ben. Online futamokat rendezünk az rFactor játékkal. 2011-től kapott önálló nevet (Virtual Car Racing Challenge), honlapot, és arculatot. A közösség létszáma azóta megnövekedett, átlépte a kis baráti közösség határát, ennek ellenére a tagoktól elvárjuk az egymás iránti kölcsönös tiszteletet! A versenyzés mellett fontos a jó hangulat és a közösség megtartása a pályán nyújtott teljesítmény és a pályán történt eseményektől függetlenül (mindenki hibázhat és nem egyformák a versenyzői kvalitásaink sem)!

A VCRC tagság ingyenes tehát nyitott bárki számára aki szereti az autószimulátort és a szimulátoros versenyeket, azonban 2013-tól indítunk olyan bajnokságokat amikhez támogatói státusz szükséges (erről tájékozódhatsz az adott bajnokság versenykiírásában, az aktív bajnokság menüpont alatt).

Első lépések a VCRC-ben:

Ahhoz hogy a szervereinkre tudj csatlakozni rendelkezned kell rFactor (v1.255) alapjátékkal, majd regisztrálnod kell a honlapon és a profilodon ki kell töltened a V.L.S. tulajdonságok fülön kért adatokat. Ezzel jogot szerzel ahhoz, hogy a szabad gyakorlásokon te is  részt vehess. Megismerkedhess a pályákkal és köridejeidet összehasonlíthasd a többiekével.

Ahhoz hogy gyakorolni fel tudj menni a szervereinkre, nem kell nevezni! Nevezés csak a bajnokságok futamain való részvételhez kell!

Szervereinkre a saját fejlesztésű VLSui program segítségével csatlakozhatsz. Az rFactor szerverek elérései és jelszavai nem publikusak. A csatlakozást és a mod letöltéseket a VLSui végzi el. Tilos a VLS profil adataidat másnak megadnod, vagy mások számára lehetővé tenni, hogy a te profiloddal lehessen fent a szervereinken! Ez kizárást von maga után!

Futamok / bajnokságok:

A FUN futamokról a Fun szerver menüpontban, a Bajnokságokról pedik a Bajokságok menüpont alatt tájékozódhatsz! A következő esemény időpontja mindig látható a honlapon jobb oldalt a chat ablak felett!

A futamokra / bajnokságokra mindig külön nevezni kell! Ezt a honlapon a nevezések menüpont almenüiben tudod megtenni. A nevezéshez még fontos tudni, hogy a  VCRC-nél egy karrier rendszer működik, amit a VCRC indexpont határoz meg. Minden tagunk láthatja az aktuális pontját a statisztikában (az indexpont egy speciálisan súlyozott átlagpont a versenyző teljesítménye alapján. minél magasabb, annál jobb a versenyző teljesítménye a VCRC futamain). Ez a pontszám határozza meg, hogy melyik tagunk melyik bajnokság(ok)ba nevezhet. Az indexpont rendszer úgy van kialakítva, hogy egyszerre két lépcsőt ne lehessen ugrani, tehát az első szintű (jelenleg LTCC) bajnokságból nem lehet egyből a harmadik szintű (jelenleg VCRC-GT) bajnokságba kerülni!

VCRC Automata szerver, Open Challenge:

2012 nyarán elindítottuk egyedi fun szerverünket. Ennek lényege, hogy mindig ti szavazzátok meg a következő modot és pályát. A szerveren H, K, Sze, P, Szo, V 00:30-23:00 óráig kezdődhetnek futamok, amennyiben 8 embernél többen vagytok fent. A futamok teljesen ad-hoc jelleggel szerveződnek, nem szükséges hozzá szerveradminisztrátori jelenlét. Annak ellenére hogy nem szervezett futamok, részletes statisztikát vezetünk az eredményekről, és ez alapján év végén bajnokot avatunk a VCRC-Open bajnokságában!

Az automata fun szerverre választható modokat és pályákat itt találod, szavazni pedig itt tudsz!

Ha bármi kérdésed van, tájékozódj a Gyakori kérdések menüpontban, valamint a Segítségek menüben. Természetesen a chat ablak és a fórum is rendelkezésedre áll!

 

Sikeres versenyzést kívánunk!

Módosítás: ( 2013. július 01. hétfő, 19:45 )