VCRC-GT

Véget ért a VCRC 2012/1 szezon legrangosabb bajnoksága is, ahol GT3-as autókkal mérték össze tudásukat a versenyzők tíz, egyenként 50 perces futamon..

VCRC-GT 2012/1 bajnok


1. Finger (239 pont)
Senic Racing Team

2. HorCsa (226 pont)

HorFer Motorsport

 

3. senic (216 pont)

Senic Racing Team

A csapatverseny végeredménye:

  1. Senic Racing Team (455 pont) - Finger, senic
  2. HorFer Motorsport (445 pont) - HorCsa, SzisziFeca
  3. Neo-Team (305 pont) - akoska07, Zodo

Gratulálunk a győzteseknek!

Finger folyamatos jó teljesítményének köszönhetően kétséget kizáróan vezette a bajnokságot az egész szezonban. Megnyugtató előnye miatt még az sem veszélyeztette a bajnoki címét, hogy az utolsó futamot motorhiba miatt feladni kényszerült. Az S.R.T. csapat is megbízhatóan hozta a pontokat senic is folyamatosan jó helyezéseket ért el, de csapattársával nem sikerült tartania a pontversenyt. Tartották az egyéni pontversenyben az 1-2 helyet és csapatban az első helyet, bebetonozva a csapatot az első helyre a csapatbajnokságban. Az utolsó futamról mindkét S.R.T. autó kiesett, de a HorFer Motorsportnak még az 1-2 helyezés sem volt elég ahhoz hogy csapatban átvegyék az elsőséget. HorCsa végül megelőzte egyéniben senicet, aki így a harmadik helyre csúszott az egyéni ponttáblázatban a szezon végére.

Bár a mezőny nem volt kiemelkedően népes, összesen 19 versenyző nevezett, ebből 18-an értek el pontot, a bajnokság mégsem volt unalmas. Annak köszönhetően, hogy az VCRC-indexpont alapján ide már csak a VCRC legjobbjai kerülhettek szép csatákat láthattunk. Az 50 perces futamokon a közvetítések során nem sokat unatkozhattunk, minden pályán megtalálták a versenyzők az ellenfeleiket, akikkel közel azonos tempóban tudnak versenyezni és harcolni a helyezésekért.

A teljes ponttáblázatot itt nézhetitek meg!

A V.L.S. által vezetett statisztika a szezonról itt látható!

Gratulálunk mindenkinek, és sikeres versenyzést kívánunk a továbbiakban!

Hozzászólások   

 
#2 enemy 2012-07-06 07:42
Gratula az egész GT mezőnynek.
 
 
#1 JJack 2012-07-05 10:01
Én is gratulálok minden résztvevőnek, és külön a dobogósoknak! Sziszifeca nem sok kellett volna neked is grat!
 

You have no rights to post comments

Módosítás: ( 2012. július 05. csütörtök, 09:24 )